Tel : +389 2 3287 801 | +389 2 3287 806

nasiot tim

Референци

За да се оддржи континуиран процес на производството на челик, цемент, алуминиум, струја, потребни се повремени ремонтни активности и санација на топлотехничките агрегати во индустрискиот сектор.

Во изминативе 20 години Огноотпорно редовно работи на оддржување на индустриски печки, парни и индустриски котлови, турбини, и има учествувано во процесот на ревитализација и модернизација на котлови за производство на електрична енергија во РЕК Битола, Македонија. Наши клиенти во индустрискиот сектор се следниве компании:

 

logoBigMakstil

АД МАКСТИЛ 
(погони Челичарница и Валавница за дебел лим)


 

  logoArcellorMitai1 АРЦЕЛОР МИТТАЛ
(Валавница за ладен лим)
       
  ТИТАН Цементарница  
(
Цементарница Усје, Скопје и Антеа Цемент во
Fushe Kruje, Р.Албанија)
logoElem  АД ЕЛЕМ
(РЕК Битола, РЕК Осломеј и подружница Енергетика)

       
 lht-castings ЛТХ ЛЕАРНИЦА Охрид  rz-institut  РЖ ИНСТИТУТ
       
 teto АД ТЕ-ТО              okta  ОКТА Рафинерија
     

 

Останати клиенти со кои имаме соработувано:

  
 monting  Монтинг Енергетика  energosistem  Енергосистем
       
babcok Babcock Borsig Steinmüller - Bilfinger    

ОГНООТПОРНО ДОО

Бул.16-та Македонска Бригада 18
1000 Скопје
Тел:+389 2 3287 801
Факс:+389 2 3287 806
Email: ognootporno@ognootporno.com.mk
Работно време: Понеделник-Петок 07:00-15:00ч

newsletter signup