Tel : +389 2 3287 801 | +389 2 3287 806

nasiot tim

Сертификати

Како компанија која повеќе од 20 години професионално работи на индустриски објекти, Огноотпорно ДОО ја има дефинирано политиката на квалитет и успешно ја спроведува врз основа на системот за управување со квалитет ISO 9001:2008.

 

Исто така, како компанија која располага со професионален инженериски тим и технички ресурси за исполнување на своите обврски, Огноотпорно ДОО поседува и Лиценца А за изведба.

sertifikat1    sertifikat2

 

ОГНООТПОРНО ДОО

Бул.16-та Македонска Бригада 18
1000 Скопје
Тел:+389 2 3287 801
Факс:+389 2 3287 806
Email: ognootporno@ognootporno.com.mk
Работно време: Понеделник-Петок 07:00-15:00ч

newsletter signup