Tel : +389 2 3287 801 | +389 2 3287 806

dostava-baner

Нашите услуги

Огноотпорно нуди специјализирана работна рака и професионална услуга базирана на своето долгогодишно искуство како една од единствените компании на балканот за изведба на ѕидаро-шамотерски услуги со преку 40 вработени која стои на располагање 24/7 за потребите на клиентот.

 

  • Рушење со телескопски багер и рачно рушење електро печка и ливни казани
  • Рушење на меѓуказани
  • Ѕидање на електро печка и ливни казани
  • Бетонирање на меѓуказани и капаци
  • Ѕидање и бетонирање на потисни печки и прегреачи
  • Рушење и ѕидање на ротациони печки, ладилници и циклони.
  • Оѕид на рециркулациозни канали, шахти, колектори и опшивки
  • Термоизолација на турбини
  • Одржување на топло агрегати со торкрет машини и торкретирање на ладно

ОГНООТПОРНО ДОО

Бул.16-та Македонска Бригада 18
1000 Скопје
Тел:+389 2 3287 801
Факс:+389 2 3287 806
Email: ognootporno@ognootporno.com.mk
Работно време: Понеделник-Петок 07:00-15:00ч

newsletter signup