Tel : +389 2 3287 801 | +389 2 3287 806

baner-izolacija

Изолација

Огноотпорно проектира и изведува термо-изолација на сите видови на топлотехнички агрегати и цевни системи преку керамички платна, изолациони бетони и изолациони тули врз основа на потребата на клиентот.

izolacija-2 izolacija-3 izolacija-4

Во насока на задоволување на техничките перформанси на агрегатите и протокот на високи температури, инженерскиот тим на Огноотпорно предлага решенија за термичка изолација и нејзина изработка.

ОГНООТПОРНО ДОО

Бул.16-та Македонска Бригада 18
1000 Скопје
Тел:+389 2 3287 801
Факс:+389 2 3287 806
Email: ognootporno@ognootporno.com.mk
Работно време: Понеделник-Петок 07:00-15:00ч

newsletter signup