Tel : +389 2 3287 801 | +389 2 3287 806

baner-supervizija

Супервизија и надзор

Нашиот тим на инженери има 20 години искуство при работа во челичната индустрија, цементната индустрија, петрохемиската индустрија, и е достапен во секое време за потребите на клиентот да изврши контрола , супервизија на квалитетот и состојбата на изолацијата и оѕидот на објектот.

Извршувањето на дефектажа е дел од процесот на редовно оддржување на агрегатот при негово оптимална експлоатација.

Suspended scaffolds contact button

ОГНООТПОРНО ДОО

Бул.16-та Македонска Бригада 18
1000 Скопје
Тел:+389 2 3287 801
Факс:+389 2 3287 806
Email: ognootporno@ognootporno.com.mk
Работно време: Понеделник-Петок 07:00-15:00ч

newsletter signup