Tel : +389 2 3287 801 | +389 2 3287 806

baner-sidanje-novi-osidi

Ѕидање на нови оѕиди и преѕидување

Вршиме рушење и преѕидување на нови внатрешни оѕиди на индустриски печки, котли, ливни казани, меѓуказани и останати индустриски агрегати со Огноотпорни (магнезитни, доломитни, високо алуминозни, шамотни) и изолациони тули.

Нашиот стручен тим веќе 20 години има искуство од областа на ѕидаро - шамотерските услуги и термоизолациони услуги.

1 2 3

 

ОГНООТПОРНО ДОО

Бул.16-та Македонска Бригада 18
1000 Скопје
Тел:+389 2 3287 801
Факс:+389 2 3287 806
Email: ognootporno@ognootporno.com.mk
Работно време: Понеделник-Петок 07:00-15:00ч

newsletter signup