Tel : +389 2 3287 801 | +389 2 3287 806

dostava-baner

Индустрии

Во Црната металургија, Огноотпорно работи на рушење и ново ѕидање на печка , ливни казани, меѓуказани, потисни печки, печки за лужење, жарење и поцинкување на лим, електро редукциони печки, ротациони печки, миксери, конвертори и др.

Во Цементната индустрија вршиме санација и преѕидување на ротациони печки и пратечки агрегати ( фулери, циклони и додавачи).

Во Органската хемија ( производство на нафта ) на котловски постројки, конвективни комори , гасоводни делови, утилизатори и др.

Во Термо електраните, работи на котел во кој спаѓаат: озид на опшивки, рециркулациони канали, конвективни шахти, колектори, таваници, млинови и термо изолација на турбини.

 

industii 1 ..................... industii 2

ОГНООТПОРНО ДОО

Бул.16-та Македонска Бригада 18
1000 Скопје
Тел:+389 2 3287 801
Факс:+389 2 3287 806
Email: ognootporno@ognootporno.com.mk
Работно време: Понеделник-Петок 07:00-15:00ч

newsletter signup