Tel : +389 2 3287 801 | +389 2 3287 806

Uslugi

February 13, 2014 0 comments 2419 Hits

Огноотпорно нуди специјализирана работна рака и професионална услуга базирана на своето долгогодишно искуство како една од единствените компании на балканот за изведба на ѕидаро-шамотерски услуги со преку 40 вработени која стои на располагање 24/7 за потребите на клиентот.

 

  • Рушење со телескопски багер и рачно рушење електро печка и ливни казани
  • Рушење на меѓуказани
  • Ѕидање на електро печка и ливни казани
  • Бетонирање на меѓуказани и капаци
  • Ѕидање и бетонирање на потисни печки и прегреачи
  • Рушење и ѕидање на ротациони печки, ладилници и циклони.
  • Оѕид на рециркулациозни канали, шахти, колектори и опшивки
  • Термоизолација на турбини
  • Одржување на топло агрегати со торкрет машини и торкретирање на ладно

Ѕидање на нови оѕиди и преѕидување

February 13, 2014 0 comments 2307 Hits

Вршиме рушење и преѕидување на нови внатрешни оѕиди на индустриски печки, котли, ливни казани, меѓуказани и останати индустриски агрегати со Огноотпорни (магнезитни, доломитни, високо алуминозни, шамотни) и изолациони тули.

Нашиот стручен тим веќе 20 години има искуство од областа на ѕидаро - шамотерските услуги и термоизолациони услуги.

1 2 3

 

Галерија

February 13, 2014 0 comments 269 Hits

Вашиот текст оди овде...................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................
..........................................................

 

Flat3   Razlicnigolemini
     
KATALOG-PEKPAN-031   KATALOG-PEKPAN-041

ОГНООТПОРНО ДОО

Бул.16-та Македонска Бригада 18
1000 Скопје
Тел:+389 2 3287 801
Факс:+389 2 3287 806
Email: ognootporno@ognootporno.com.mk
Работно време: Понеделник-Петок 07:00-15:00ч

newsletter signup